Beveiliging

beveiligingstechniek EBC

Vertrouwen en discretie zijn van belang bij het plaatsen van de juiste beveiligingsmaatregelen. EBC Techniek adviseert en installeert beveiligingsmaatregelen geheel discreet en vertrouwelijk.

Inbrekers gaan vaak vindingrijk te werk, maar woninginbraken en inbraken in bedrijfspanden zijn vaak goed te voorkomen. EBC Techniek helpt u graag verder met de keuze en aanleg van bijvoorbeeld een alarmsysteem en met het treffen van inbraakpreventieve maatregelen zoals camerabeveiliging.

Van belang is dat de er een systeem wordt gekozen die afgestemd en afgesteld is op uw huis of bedrijfspand, om zo de juiste mate van alarmering voor elkaar te krijgen. Een fantastisch alarmsysteem die matig is geïnstalleerd zal minder voor u kunnen betekenen dan een eenvoudige oplossing die deugdelijk is opgesteld.

Voor oplossingen zoals camerabeveiliging is het van belang om in kaart te brengen of de beveiliging een duidelijke preventieve maatregel is, waarbij de camera’s op strategische locaties geplaatst worden of dat de camerabeveiliging primair bedoelt is om niets uit het oog te verliezen.

EBC Techniek adviseert u graag over de mogelijkheden en helpt met het maken van de juiste afwegingen.

Laten we in contact komen

We komen graag persoonlijk met u in contact

+31(0)85 90 20 760

Ekkersrijt 1331, 5692 AJ Son

Laat hieronder uw gegevens en bericht achter.
Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug!.